Здравейте колеги, интересува ме тампоните на стабилизиращата щанга пасват ли с тези от Лада, както на носачите. Колата е Alfa Romeo 147
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за тампони на стабилизираща щанга
Collapse
X
-
ДА!!!
Малко е по-дебела (щангата) но като напръскаш със силиконче се нахлузват.....
Режеш единия ограничител и като ги нахлузиш си го слагаш на мястото и го капваш с електрожен, ЦО, квот имаш подръка!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
-
Първоначално публикувано от UNBREAKABLE Покажи съобщениеот Лада, както на носачите. Колата е Alfa Romeo 1471,8 16v TS 144кс,1998г
Comment
-
Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщениездр колеги на кои носачи и стават тампони от лада мерси редварително
Comment
-
А защо направо не си купите по една лада и да си карате работата? Там всичко си пасва от ладаDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Praslan Покажи съобщениеВсеки да си слага каквото намери за добре.Който има финансовата възможност да слага оригинал части а които няма търси алтернативи,не виждам нищо лошо в това да се слагат тампони от лада.Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
Ама никой не ви дава акъли какви части да слагате, нито някой иска съвети от вас. Всеки има глава на раменете и си решава. Пък и в тая криза не всеки има финансова възможност. However, интересуваше ме дали пасват, но докато чаках колегите да отговорят взех решение да си сложа оригиналните и вече съм с тях. И не мога да разбера след като е автомобилен форум на Алфа Ромео, защо вместо да се подкрепяте и да си помагате във всяка тема гледам как се ядете един друг, видиш ли на кого му е по-голям. Поздрави и приятен ден!
Comment
-
Първоначално публикувано от UNBREAKABLE Покажи съобщениеАма никой не ви дава акъли какви части да слагате, нито някой иска съвети от вас. Всеки има глава на раменете и си решава. Пък и в тая криза не всеки има финансова възможност. However, интересуваше ме дали пасват, но докато чаках колегите да отговорят взех решение да си сложа оригиналните и вече съм с тях. И не мога да разбера след като е автомобилен форум на Алфа Ромео, защо вместо да се подкрепяте и да си помагате във всяка тема гледам как се ядете един друг, видиш ли на кого му е по-голям. Поздрави и приятен ден!Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
Съвет не ми трябва с какви части да си обслужвам колата, нито на някой друг колега. Въпроса ми беше точно и ясно зададен. Друг е въпроса някой хора как го приемат. И дай кажи къде се правят колите за 2 лева и ние белким да почнем да ги носим там, щото видиш ли аз за труда само оставих 40 на майстораИ да, колегата по-нагоре беше прав с изказването си "Ако тампоните са 1 към 1, има ли значение дали са от Москвич, Алфа или Деу Тико". Друг е въпроса вече кой какво ще избере и кой каква финансова възможност има. Много зор си давате за нищо момци, дишайте и се наслаждавайте на живота, щото в главите на някой от вас май е само колата
Last edited by UNBREAKABLE; d.m.y г., 17:15.
Comment
-
Според мен този форум,не го четат само алфа манияци,а и други хора,на които не бива да се пробутват идеи,от сорта на:"купих си въже за 20 лв. от пазара в събота,скочих от Аспаруховия мост,и нищо ми няма".Такива"Размисли и страсти" от типа става ли чорапогащник вместо ремък,бива да се разискват между познати и приятели!Има теми от сорта на "33 ракийки" и др.Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеАко тампоните са 1 към 1, има ли значение дали са от Москвич, Алфа или Деу Тико?По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment